تاریخ: چهارشنبه 15 مهر 1388 - 23:53 عنوان: بلاخره نام آلبوم جدید محسن چاووش
ژاکت نام تازه ترین آلبوم محسن چاووشی می باشد که در آن محمدرضا آهاری به عنوان تنظیم کننده و امیر ارجینی ، حسین صفا و کیکاووس یاکیده در مقام ترانه سرا او را همراهی کردند . آلبوم ژاکت شامل ۱۱ قطعه می باشد و سبک و سیاقی شبیه به آلبوم متاسفم دارد . با این حساب تعداد آلبوم های منتشر نشده محسن چاووشی به عدد سه افزایش پیدا می کند (من خود آن سیزدهم ، سنتوری و ژاکت) .
این مطلب آخرین بار توسط Ehsan در پنجشنبه 16 مهر 1388 - 00:28 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
فکر میکنم کار درستی نمیکنه که هنوز یکی بیرون نیمده بعدی رو آماده میکنه.این میتونه باعث شکستش بشه( خدا نکنه). اول باید ببینه نظر مردم راجع به آلبومش چیه بعد شروع به کار کنه . نه اینجوری
فکر میکنم کار درستی نمیکنه که هنوز یکی بیرون نیمده بعدی رو آماده میکنه.این میتونه باعث شکستش بشه( خدا نکنه). اول باید ببینه نظر مردم راجع به آلبومش چیه بعد شروع به کار کنه . نه اینجوری
اول از یه چیزی اطلاع کسب کن بعد حرف بزن
خود چاوشی تو مصاحبه جدیدش گفت به جز یه تراکش بقیه تراک ها بعد البوم یه شاخه نیلوفر ساخته شده
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2, 3بعدی
صفحه 1 از 3
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید