اکثریت مهمان های ویژه سانس دوم آمده بودند و تقریبا نصف بیشتر آنها توسط فرزاد فرزین معرفی نشدند . فرزاد در رابطه با عدم معرفی برخی از مهمان ها توضیح داد : بنا به دلایلی متاسفانه قادر به معرفی تمامی هنرمندان حاضر در سالن نیستم !
آهنگ چیکه چیکه از قطعات آلبوم شانس فرزاد فرزین بود که برای اولین بار در این کنسرت اجرا شد .
وضعیت صدابرداری یکی از نقاط ضعف این کنسرت بود و در سانس اول شاهد قطع صدای فرزاد فرزین به هنگام اجرای قطعه چیکه چیکه بودیم .
قسمت معرفی گروه نوازنده فرزاد فرزین به سرپرستی علی ثابت و تکنوازی آنها به شدت مورد استقبال حضار قرار گرفت .
آهنگ های پشت صحنه ، شراره و چتر شکسته بیشترین استقبال را از سوی تماشاگران به همراه داشت .
در حالی که حضار مرتبا تقاضای اجرای آهنگ های آلبوم شوک را داشتند متاسفانه هیچ کدام از قطعات این آلبوم در این کنسرت اجرا نشد . فرزاد در مورد اجرا نشدن قطعات آلبوم شوک توضیح خاصی نداد و فقط گفت به دلیل یک سری از مسائل کاری اجازه اجرای قطعات این آلبوم را ندارم .
توجه : کلیه عکس ها به صورت کاملا اختصاصی می باشد و توسط Saalaar P گرفته شده .
دانلود کلیه عکس ها در ابعاد واقعی در یک فایل زیپ شده :
عضو شده در: 27 شهریور 1388 پست: 770 محل سکونت: Kabul
تاریخ: جمعه 24 مهر 1388 - 15:00 عنوان:
عالی عالی بود کارش خوبه یعنی خیلی خوبه
ولی به علی عبدالمالکی نمیرسه :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: _________________ تو با منی اما من از خودم دورم
چو قطره از دریا من از تو مهجورم
-----------------------------------------
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2بعدی
صفحه 1 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید